onsdag den 16. november 2011

Julen er på vej....

Ingen jul uden min mors brunekager. De bliver helt sprøde og smelter på tungen. Dejen er lavet, trillet i pølser og ligger nu i fryseren. Så kan der blive friskbagte brunekager hele december.... uhm.


Sidste år lavede jeg en juledagbog, men jeg fik ikke puttet noget i den. Jeg overvejer at skifte årstallet ud, og bruge den i år. Du kan se den her: http://mettesscrapbooking.blogspot.com/2010/12/juledagbog.html

8 kommentarer:

morkaren sagde ...

Jamen Mette, en juledagbog skal da ikke have årstal, men være en man tager frem år for år, med alle de gode opskrifter i såsom dine brunkager o.s.v. den du lavede sidste år er så skøn, begynd med at sætte de brune kager i den, og så er den igang. v.h. morkaren.

Karina Beck sagde ...

Selvfølgelig skal du skifte tallet ud og få Karls navn med ; ) Det er en super lækker bog.
Vil du dele brunkageopskriften eller er det en familiehemmelighed?
Jeg er en rigtig julenisse og har meldt mig til Cecilie/Creative Publishing julekursus, som bl.a går ud på at fotografere julen 2011. Jeg glæder mig til at komme igang.!

Anne sagde ...

Uhm! Min farmor bager verdens lækreste brunekager - de skal til før det er jul! Skift du bare årstallet, så er det også nemmere at nå det, når bogen ligger klar! :)

Jette W sagde ...

Mette jeg ville nu også bare skifte årstal eller lave den til en julebog, hvor du bare skrive i den når du har tid, og har noget du gerne vil havde i den.
Sådan en bog har jeg haft i mange år. Ikke med scrap men med masser af ideer og hvad de forskellige har fået at gaver. Opskrifter og meget mere.
Rigtig god weekend.

Jette / ma11edina sagde ...

Elsker også julen :))
Og wow, selvfølgelig skal du skifte årstallet ud - det er jo oplagt at bruge denne skønne bog, der er jo plads til Karls navn også :))

Mio sagde ...

Selvfølgelig skal du da skifte årstallet, det er da helt oplagt : ) super lækker julebog.
Måske skal du slet ikke have årstal på, hvis den nu ikke bliver helt fyldt .
Lyder godt med de brunkager, her i huset er det mine pebernødder som starter julen , elsker julen : )

Dortesjs sagde ...

yummie. skønt at bage i december..

Gitte sagde ...

Super god ide at ændre årstallet. Det er sådan en flot julebog du fik lavet.
Har også tænkt på at ændre datoen på min, til 2012 for jeg er igang med en "julesmaskbog" til iår.

Related Posts with Thumbnails