mandag den 5. oktober 2009

Kursus hos Stinne / Unikscrap

Jeg har været til babyalbums-kursus hos Stinne http://www.homemadeby-stinne.blogspot.com /Unikscrap http://www.unikscrap.dk/ .
Det var et super godt kursus og nogle lækre materialer.
Albummet er 20x20cm, for- og bagside er chipbord. Hver side har en transparant "forside". Det giver en rigtig fed effekt, når man bladrer i albummet. Stinne laver altid en rigtig god vejledning, det er skønt, så man har mulighed for at lave siderne færdige hjemme.
Mit album er 97% liftet fra Stinnes.

forside
Der er flere sider i albummet bla. første skridt, første bad, min første tand, fødselsdag...., og så kan man jo bare selv fortsætte.
bagsiden ser sådan ud. Røgen og skyen sidder på den transparante side.
Alt QK er lånt af Stinne.

Til min fødselsdag fik jeg en rigtig rigtig lækker gave af Stinne, nemlig et silhouette kursus, som jeg har været på hos Nikolette. Jeg lærte rigtig meget nyt, og skal nu bare igang med at få det brugt. Tusind tak til Nikolette http://www.nikolettespapirblog.blogspot.com/ for et godt kursus.
Stinne havde lavet et rigtig sødt gavekort i en lille dåse. Når man løfter låget op, så hænger bogstaverne GAVEKORT på en snor - super god idé.

Jeg har lavet dette minialbum med billeder fra min fødselsdag. Albummet er en muffins, alt det papir jeg har brugt har "kage-tema". Kagen er skåret på silhouetten.
et par af siderne
Det blev vist til et lang indlæg, men jeg håber du har holdt ud så længe.
Tak forbi du kigger med og fortsat god uge til alle.

6 kommentarer:

Stinne sagde ...

ÅÅÅÅH mit mundvand løber ved tanken om de muffins!!! Super sødt kage album - og godt at du junne bruge gaven, og kurserne!!! KNUS hav en god uge

Karina sagde ...

Oj oj oj nogle lækre albums du har lavet. Det første bliver din datter glad for senere i livet.

Anne Bente sagde ...

wawwww total lækre album.og det ser ud som et godt kursus.

Tanja sagde ...

WAUW hvor er dit album blevet rigtig flot... :o)
Lækre farver og sikke nogle skønne detaljer som er kommet med...
Lækkert muffins album - rigtig god ide..
Scrapknuzz Tanja

Charlie sagde ...

Selvfølgelig har jeg læst hele indlægget - sikken et fint album og god gave du fik. Sød ide - hun er så dygtig hende Stinne.

Dit muffinalbum er superlækkert.

troll13 sagde ...

Eiii Mette, hvor er det bare nogle lækre album du har fået lavet. Det var da en fantastisk gave at få, så nu er du bare "kørende" ;o)))

Related Posts with Thumbnails