mandag den 28. september 2009

Scrap-gaver

I weekenden er min mor blevet folkepensionist! Det skulle fejres, og jeg har lavet denne rejsekuffert til hende, med en shoppetur i december til Berlin (jeg skal selvfølgelig også selv med).
Jeg har brugt et stykke naturfarvet karton, som er sværtet. Jeg har brugt maling og glossy accent som krakelerer. Ved låsen er der sat en magnet, så den lukker. Hankene er bånd viklet om en stålvejer.
Inden i kufferten er der på den ene side tekst, og på den anden side har jeg lavet en gennemsigtig lomme med tags. De fik også et bånd og i bunden lagde jeg silkepapir.

Jeg har også lavet en "pralebog" til min mor. Min mor er både mormor og farmor, derfor er bogen lavet med "mormors pige", når man bladre fra den ene side, og "farmors dreng" fra den anden side. Albummet er et chipboard album, som jeg har købt i panduro. Alle siderne er med billeder af de to guldklumper. bagsiden.
teksten er skåret på silhouetten.
God dag til alle - og tak for de søde kommentarer.

11 kommentarer:

Karina sagde ...

Hold da op en skøn gave. Flot lavet.

jayne sagde ...

Hej Mette
Tak for en hyggelig eftermiddag, Den er helt fantastisk din Pralebog :-) Og kufferten er også super, du må have haft en stolt mor, da hun modtog dine fantastiske ting. Glæder mig til at følge dig og se hvad der kommer fra maskinen din :-) Dejlig dag til dig og din skønne datter

Anne Bente sagde ...

wawww for en total skøn gave,super flot.

Lone sagde ...

Hold da op nogle dijlige ting du har lavet til din mor. Super lækker kuffert, den er bare rigtig flot. Pralebogen er skøn, sikker på hun blev superglad for begge dele.
Ha en dejlig dag

sonja sagde ...

Sikke nogle skønne gaver du har fået lavet til din mor,hun må da været glad for din gave :) hvor er de blevet flotte,så gennemførte. ha en god dag...

Anonym sagde ...

For søren hvor er den kuffert bare for lækker, og så en lille shoppetur til dejlige Berlin - hvor herligt.

Netti sagde ...

Sikke da en flot kuffert du har lavet!! Jeg er sikker på at hun nok skal blive meget glad for den.
Albummet er jeg helt vild med. Sikke en god idé!. Og det er virkeligflot lavet.

madamtridse sagde ...

Wow hvor er den kuffert bare super flot. En rigtig god ide.:)
Skøn pralebog du også har lavet. Hun bliver helt sikkert rigtig glad for at modtage begge gaver.:)
Du må ha' en rigtig god dag.:)

Thanni sagde ...

Hold op hvor er det nogen skønne ting du har lavet!! :)
Den kuffert er en super idé og så fin og gennemført - og pralebogen er simpelthen så fin..super at lave den med både dreng og pige :)

Helle Sahl sagde ...

Skønne gaver du har lavet til din mor til anledningen. Til min svigermor lavede jeg en bog med temaet "vores farmor" til samme anledning, jeg glemte bare at tage billeder inden jeg gav det væk, grrr... Anyway.. har diskuteret det med omgangskredsen og synes ikke vi kendte andre der simpelt hen fejrede sådanne med en fest. Gjorde i også det? ;o) og tak for kigget og god weekend

troll13 sagde ...

HOLD DA OP!!!! Hvor er det bare flot Mette, hun bliver da heeeeelt fildt glad for det;o)))))

Related Posts with Thumbnails