tirsdag den 1. juni 2010

En skøn weekend på Scrap a Mania

Allerførst tusind tak for en rigtig skøn weekend på Srap a Mania, det var dejligt at se så mange ansigter. Tak for dejligt selskab, gode råd og vejledning og masser af snak ved bordet til Stinne, Rikke, Linda, Pernille og Susan.

Jeg lavede dette LO til skitsekonkurrencen. Papiret er købt hos www.unikscrap.dk og er fra Maja design, crea diem, de hvide blomster har jeg sværtet i kanten og givet dem lidt glimmer. Billederne er taget hos Marie-Louise Baes www.minderforlivet.dk

Dette LO er med papir fra My little Shoebox købt hos www.love2scrap.dk - tak til Pia for gode råd :-) firkløverne fik jeg af Linda. Ideen med de tre cirkler fra mønsterpapiret liftede jeg fra Stinne.
Det er to meget forskellige layouts, men jeg er blevet ret glad for dem begge.

Jeg fik også gjort et stjernealbum klart til billeder og pynt. Jeg fik vist skåret lidt rigeligt karton !!, så nu er der til to albums. Tak for tålmodigheden til Stinne.....

8 kommentarer:

Maria Krumbæk sagde ...

Hvem der bare havde været med! Det er nogle super flotte LOs med nogle rigtig god billeder :)

madamtridse sagde ...

Hvor var det hyggeligt at hilse på dig i lørdags. :)
Hvor er de LO's bare utrolig flotte. :) Skønne farver og detaljer. Nogle rigtig gode billeder I har fået taget hos minderforlivet.:) Hvor Ida Sophie bare yndig som hun sidder der mellem alle de skønne anemoner.:)
Du må ha' en rigtig skøn uge.:)

Stinne sagde ...

hej smukke

selv tak for en feeeeeed weekend, Må dog indrømme jeg har det som har jeg været på skanderborg i fire dage.
det blev nogle superflotte LO´s og nu har du så to stjerne albums klar.... hi hi hi

KNUS

GLÆDER MIG TIL KAGE DATEN

Charlotte Ravn sagde ...

Super flotte layouts!

Charlie sagde ...

Hej - det var hyggeligt at ses på SAM og jeg spottede straks din nuttede lille pige som sort/hvid tegning hos den dygtige dame i forhallen. To skønne LO's du har kreeret. Ja anemonefotos skal man huske at tage - jeg har sågar et LO med min nu voksne datter fra dengang - og de er jo taget før der overhovedet var TÆNKT på scrap så det er et oplagt motiv.

Marie sagde ...

wow super flotte billeder!
gid jeg kunne have været med på SAM.

Marianne sagde ...

Hvor er de begge to super lækre :o) Det nederste har de skønneste farver - og er dejligt og sommeragtigt :o) Skønt, at du hyggede dig :o)

Linda sagde ...

Tusind tak for sidst Mette. Det var så dejligt at se dig igen. Du fik jo lavet nogle rigtig flotte ting og sikke et flot billed af dig:-)
Dejligt at du er lidt foran med hensyn til stjerne albummet, den må jeg også prøve

Knus Linda

Related Posts with Thumbnails