mandag den 25. januar 2010

Et slot til prinsessen

Jeg startede på dette slot for længe siden...., nu er det endelig blevet færdigt. Stinne og jeg startede sammen, det var hyggeligt, at vi begge skulle lave et slot til vores prinsesser. Albummet fra kaiser craft har jeg købt hos unikscrap.dk og papiret er fra Rouge de Garance fra Love2scrap. Jeg er helt vild med det papir og syntes, at det passede perfekt til et prinsesse slot.
Jeg er selv rigtig glad for tagene. Jeg lånte to forskellige punches af Stinne. Den ene er fra Martha Steward og den anden en lille hjerte punch. Det største tag er lavet af små hjerter, der er vendt på hovedet og som er sværtet i kanterne.
Til forsiden er der brugt flydende perler, overskriften er skåret på silhouetten, der er brugt tre forskellige farver af de små roser omkring døren.
Tekst og enhjørning er skåret på silhouetten. Papiret har fået glimmer lim flere steder og igen flydende perler i kanten.
Taget har fået glossy accent i alle hullerne.

Igen er pynten skåret på silhouetten.


På denne side har jeg lavet en lille folder, så der blev plads til flere billeder. Kartonen er punchet i kanten, pyntet med blomster og tekst og krone fra silhouetten. Kronen er pyntet med forskellige små sten.

Det lilla tag er sat på 3D puder og båndet med bladene er trukket igennem taget. (båndet har jeg fået af Stinne). På båndet har jeg sat små roser. Her kan du se taget lavet af hjerter.
På bagsiden er teksten igen skåret på silhouetten, den passede lige hertil.
Det var en masse billeder - håber du havde lyst til at kigge med så langt.
Tak for de søde kommetarer I skriver.....,
har du ikke fået tilmeldt dig til min blogcandy endnu, så kig længere ned på siden eller i sidebjælken.

18 kommentarer:

Anne sagde ...

NØJ! Det er GODT NOK flot!!! Wauw - totalt gennemført og tøset..:!

troll13 sagde ...

Hvor er det bare blevet et flot album... og nu får jeg da helt vildt dårlig samvittighed, jeg har da helt glemt at sende dig de QK...
Det er jeg altså ked af Mette.
Men du har da heldigvis klaret det fantastisk uden, totalt tøset på den skønne måde ;o)))

mette wad sagde ...

Hvor er det bare et flot album, kan godt forstå det kan tage tid, har faktisk selv et der ligger, men som jeg ikke er startet på endnu, så nu kan jeg jo gå herind og kigge og få ideer

Karina sagde ...

Hold da op et lækkert album. Der er så mange flotte detaljer, såsom tagstenene ; )

Stinne sagde ...

waaau hvor blev det bare flot - hold da op et arbejde du har været på! Det er bare så fyldt med lækre detaljer som jeg kan blive ved mad at stier på. Men jeg tror det vare længe inden du laver tah på den måde igen ;-)

KNUS fra mig

Anne Bente sagde ...

wawwww hvor er den bare super super flot, sikke et arbjde.

Marianne sagde ...

WOW, wow, wow..... Jeg sidder og klapper i mine små hænder (og der skal en del til, når det er et minialbum!!) - men det her er bare SÅ flot!!!!!!!

sonja sagde ...

Hvor er det dog blevet smukt,dejlig piget.Med så mange skønne detaljer,jamen er helt mundlam af beundring.wauw...

Charlie sagde ...

Bestemt en rigtig prinsesse værdigt - og det allervigtigste - lavet af hendes MOAR. FLOT, fint, sødt og med en masse lækre detaljer som jeg bestemt skal forbi igen senere og kigge på igen.

Tanja sagde ...

WAUW WAUW hvor er det bare SÅ flot... :o)
Hold da fast en masse detaljer og alle de fantastiske billeder...
FLOT!!!!
Scrapknuzz Tanja

mettepip sagde ...

Hei Mette!
Så hyggelig at du fant bloggen min, og vil være med å feire den. Jeg har lagt to lodd i potten med navnet ditt på;) Hyggelig med besøk av en navnesøster fra Danmark også;) Navnet vårt er vel opprinnelig dansk, så det er vel flere i Danmark enn her i Norge med det navnet;)
For et fantastisk flott slott du har laget til din lille prinsesse her. Virkelig nydelig!
Legger meg som følger av din blogg også jeg;)
klem fra
Mette

Birgitte sagde ...

WOW hvor ser det flot ud!!!!

Anonym sagde ...

Kan kun sige WAUW! 5 stjerner. Det er et for lækkert album - er vild med dine tage.

Anonym sagde ...

Hej Mette hvor er det godt nok et facinerende stykke arbejde. Det bliver hun helt vild med at kigge i når hun bliver ældre:0) Hvor er hun bare en sød og kær lille pige.

madamtridse sagde ...

Waow hvor er det album bare blevet utrolig flot. Skønne tøsefarver. Rigtig mange skønne detaljer. Super god ide at bruge den punch og hjerter som teglsten. Jeg er helt vild med den font du har brugt på bagsiden.
Du må forsat ha' en dejlig uge og weekend.

Anonym sagde ...

wow hvor er det bare et flot prinsesse album for da er hun da virkelig :)

Linda sagde ...

Hvor er det et lækkert album du har fået lavet. Og hvor er hun da dejlig prinsessen. Dejlige pigefarver. Forsat god weekend til dig.

Gitte sagde ...

For hulen da - hvor er det bare flot. Lækkert papir og detaljer.

Related Posts with Thumbnails